Peter Munteanu

Ruth är en ömsint, närvarande & inlyssnande guide på yogamattan. Hennes fokus ligger i att vägleda dig till att själv kunna finna & bibehålla riktning i ditt liv med & genom yoga. Om dessa ord från mig matchar din önskan med yoga så vill jag varmt rekommendera att du går på en av hennes klasser för att utforska om hon är rätt för just dig!

Peter Munteanu / Founder and Managing Director for Yogobe
Silje Viola Hansen

Ruth er en dyktig instruktør, flink til å forklare på en enkel måte, ser alle elevene og tilrettelegger hvis man har skader og vondter. Hun fikk mye skryt av elevene etter yogakurset hun hadde hos oss på Østfold polefitness. Blant annet fordelen ved å trene yoga ved siden av pole, både ift fleksibilitet og pusteteknikk. Musklene får kjørt seg veldig i pole og man glemmer lett å puste. For flere hjalp det mye å å få løst opp muskelanspentheter og å jobbe med pusten.

Silje Viola Hansen / Eier/daglig leder for Østfold Polefitness
Rikke Marie Granlund

Som idrettsutøver har yoga hjulpet meg med å få bedre kontakt med muskulaturen og bedre restitusjon etter treningsøkter. Yoga er ypperlig til å kombinere med mye og hard trening, som jeg har fått mye utbytte av. Ruth har veldig mye kunnskap om yoga som hun er flink til å formidle videre til elevene. Ruth ser også individene på yogakursene og er flink til å tilpasse til hver enkelt person. Anbefaler på det sterkeste yoga med Ruth både for idrettsutøvere og andre!

Rikke Marie Granlund / Toppidrettsutøver i håndball
Hilde Brevig

Ruth er inspirerende og god, med en rolig og fin energi. Hun lever det hun lærer bort og har dyp forståelse og kunnskap. Anbefaler henne på det varmeste for alle som ønsker lære Ashtanga Yoga <3

Hilde Brevig / Fotograf
Restorativ Yoga omtale

Jeg anbefaler restorativ yoga hos Ruth på det aller varmeste! Jeg har gått på yoga i mange år men aldri på restorativ yoga. Jeg prøver denne form for yoga da jeg er i rehabilitering etter brystkreftoperasjon og er veldig sliten nå.

Jeg har kroniske smerter i kroppen.  Etter første time med denne form for yoga med fantastisk hjelp til å finne hvilestillinger og gode puste – teknikker falt kroppen til en litt sånn vektløs ro ! Heeelt utrolig opplevelse for meg som alltid er i helspenn pga vondter!
Og .. natten etter sov jeg godt gjennom for første gang på «tusen år» ! Et mirakel, følte jeg! Anbefales for alle,  med eller uten vondter!

Ruth veileder på et nydelig og rolig måte ..fantastisk dyktig er hun. Tusen takk Ruth!

June Kristin Andersen / Fredrikstad, Norge

Etter å ha vurdert Yoga i mange år tok jeg endelig kontakt med Ruth, og jaggu hadde hun en ledig plass til meg i et nybegynnerkurs som allerede hadde startet. Jaja, ble med jeg og angrer ikke et sekund! Har meldt meg på vært kurs siden, og merker utrolig positiv effekt på kroppen! Med nerveskader og det som er etter en ulykke, så er dette eneste form for trening som ikke gjør vondt værre! Jeg kommer hjem etter en lang økt og har mer energi enn jeg noen gang har hatt. Jeg får mindre smerter, og fysioterapeuten min merker i det hun tar i meg om jeg ikke har praktisert Yoga på en liten stund. Anbefales virkelig til alle! En så sympatisk, god og dyktig Yogalærer skal man virkelig lete lenge etter.

Marius, 28

Meldte meg på barsel yoga da jeg ønsket å få igang kroppen igjen etter et langt vondt svangerskap med bekkenlåsning og som endte i et keisersnitt. Ble helt tatt på sengen over den kompetansen som møtte meg fra Ruth. Hun viser øvelser samtidig som hun forteller hva som skjer med kroppen og hvorfor. Itillegg får man en god porsjon av yoga teori også.
For hver gang blir kroppen litt mer smidig og sterkere, og ubehag og smerter blir mindre og mindre. Samtidig jobber man masse med bekkenbunnen som er veldig viktig. Det er utrolig godt å kjenne kroppen våkne til live igjen.
At man kan ha med babyene gjør det kjempe enkelt å delta i en hektisk småbarnsperiode. Timen blir tilrettelagt etter barnas behov. Må man skifte bleie, amme gjør man det. Gråter barna, gir hun oss øvelser/ asanas med babyene. Ellers bysser hun babyene litt selv om hun får lov.
Å melde meg på dette er det beste jeg har gjort for meg selv på veldig lenge. Jeg går ut av timen med en ro, klarhet og fornyet energi. Hadde jeg visst bedre hadde jeg meldt meg på gravid yoga og unngått mye ubehag,men jeg har heldigvis funnet yogaens effekt nå og allerede meldt meg på et kveldskurs også.

Desiree, 35

«For meg har yoga gitt følelsen av å ha fått en ny kropp. Jeg har hatt vondt i korsryggen en stund, men det virker som at fokus på pust og tøying har løst kroppen opp. I starten måtte jeg ta hensyn til smertene og være veldig fokusert på bandha/magelås for å beskytte korsryggen. På slutten av kurset kunne jeg prøve meg på alle stillingene. Selv om jeg er langt unna å gjøre stillingene «perfekt» gjør yogaen likevel så godt for kroppen».

Henriette, 31

«Jeg er i 60-årene og har nå prøvd Yoga for første gang.  Har lenge vært nysgjerrig på Yoga men har aldrig kommet så langt til å få tatt steget til å prøve det.

Først i fjor høst ble  steget tatt.  Yoga  gjør noe med deg og kroppen. Akkurat hva som skjer vet jeg ikke helt. Mulig det er samspillet mellom bevegelse og måten å puste på…. 

Uansett hva som skjer føles  kroppen både mykere og lettere etter en yoga-time. Prøv Yoga.  Det er aldrig for sent å prøve noe nytt uansett alder».   

Inger Johanne, 60